O NAMA

Kuća Hemije - drogerija, dio je NALL grupe, u čiji sastav ulaze : NALL International - uvoznik i distributer robe široke potrošnje, hotel resort "Ruža Vjetrova" - Dobre Vode, Bar i drogerija - apoteka Dama.

Drogerija Kuća Hemije posluje  od 2003. godine i prvi je maloprodajni lanac drogerija u Crnoj Gori.

Radost, osmijeh, stil, svježina, njega,  ...asocijacije su za lanac drogerija Kuća Hemije. Više od  10 godina savremene žene nas smatraju posebnim i nezaobilaznim mjestom i ukazuju nam svoje povjerenje.

Misija drogerije počiva na konceptu ,,Da sve bude čisto” koji u fokusu ima porodicu, koja intezivno vodi računa o ličnoj njezi  i opštoj higijeni.

Dugogodišnji uspjeh dugujemo našoj potpunoj usmjerenosti na potrošače, prepoznavanju njihovih želja i potreba i pravim odgovorom na iste.

Sinonim smo za kvalitet, savremenost i profesionalnost.

To najbolje potvrđuje veliki broj naših lojalnih potrošača iz Podgorice, Nikšića, Cetinja, Bara, Budve, Tivta, Berana, Ulcinja, Bijelog Polja, Danilovgrada...Jednostavno, drogerija Kuća Hemije napornu obavezu kupovine  pretvara u pravo zadovoljstvo.

U drogeriji Kuća Hemije priuštit ćete sebi  sve što vam je potrebno za ličnu higijenu i uljepšavanje, kao i održavanje domaćinstva: proizvode za njegu lica i tijela, za njegu kose, papirnu konfekciju, bebi program, dekorativu, parfeme...

Kod nas pored kvalitetnih proizvoda možete dobiti i stručan savjet, predlog, pomoć oko izbora, načina korišćenja i sl. za šta je zaduženo profesionalno obučeno i uvijek ljubazno osoblje. Ovo je i više nego dovoljan razlog da posjetite najbližu drogeriju Kuća Hemije i pronađete nešto za vas po  promotivnim Dž cijenama.

Dosljedna usmjerenost na potrošače, prepoznatljiv imidž, savremen enterijer, širok asortiman, profesionalna usluga, ljubazno osoblje karakteristike su po kojima se drogerije Kuće Hemije već godinama prepoznaju na tržištu.


Naši Brendovi